logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Services van ASMH Cars

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket services aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van verzekering en garantie tot financieren en onderhoud.

Bekijk hieronder ons totale aanbod services en neem gerust contact op bij vragen.

Sub Page Listing Image

Garantie

Al tijdens de inkoop van onze auto’s worden deze aan een uitgebreide check onderworpen om er zeker van te zijn dat deze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Afleveringsproces

Wanneer de deal is gesloten gaat ons afleveringstraject van start. Dit proces hebben wij zelf vormgegeven vanuit ons streven naar optimale klanttevredenheid.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Verzekering

Een aangekochte auto dient verplicht te worden verzekerd. Maar een verzekering is volgens ons niet zomaar een verzekering, dit betreft maatwerk. Alle wensen en mogelijkheden moeten besproken worden wanneer je een auto gaat verzekeren.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Financiering

De auto van je dromen rijden, maar tegelijkertijd vermogen behouden voor het maken van investeringen? Of geld apart houden voor onvoorziene kosten? Het is mogelijk.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Zoekopdracht

Ben jij op zoek naar een bepaald type auto of speciale uitvoering welke zich op dit moment niet in onze collectie bevindt? Ook daar kunnen we je mee helpen!

Lees meer
Sub Page Listing Image

Inkoop

Naast het verkopen van auto’s kopen wij ook auto’s in. Ben jij in het bezit van een auto uit het topsegment en verkeert deze zowel technisch als optisch in uitstekende staat? Dan hebben wij interesse.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Onderhoud

Ook voor het onderhouden van je auto kan je terecht bij ASMH Cars. Met een door de jaren heen opgebouwd team van diverse (merk)specialisten kunnen wij zowel elk gewenst onderhoud als apk-keuringen aanbieden.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Aankoopbegeleiding

Een auto kopen doen de meeste mensen niet iedere dag. Daarbij ontbreekt het vaak aan de benodigde (technische) kennis om er zeker van te zijn dat men de juiste keuze maakt.

Lees meer
Morgen Internet – Zorgeloos Light website